Az alábbiakban Zöld Boszorkány szavait idézem, aki remekül összefoglalja, hogy milyen tényezőktől függ a mágia sikeressége. A lentiekhez azonban még hozzáfűznék egy nagyon fontos dolgot:

Sokan arról is megfeledkeznek, hogy a Mágián kívül vannak még más törvények is, melyeket nem szabad figyelmen kívül hagyni. Ilyen pl. a Hármas Törvény, a Szabad Akarat Törvénye valamint a Sors! (Bővebben a Sors, Életút, Karma és Szabad Akarat témaköréről itt olvashatsz: http://onmegvalositas.hu/…/sors_eletut_karma_es_szabad….) Ezért van pl. az, hogy ha valakin szerelmi kötést csinálsz, de a varázslat az ő szabad akaratát sértené, és/vagy nem az a Sorsotok h együtt legyetek, akkor mi történik? A mágia a másik félre nem fog hatni, mert az ő szabad akarata szent, viszont mivel az energia nem vész el, ezért rád fog kétszeres mértékben hatni. Ergo te saját magad duplán kötöd az illetőhöz, és emiatt még jobban vágysz rá, nem fogod tudni elfelejteni, miközben ő meg tovább éli a világát. Tehát a mágia mindig hat, a hatás mértéke pedig attól függ, hogy milyen ügyesen végezted és mekkora energiákat mozgósítottál. Ezért mondjuk, hogy mágiázni csak felelősséggel szabad!

Zöld Boszorkány:

Miért nem sikerül a varázslatod?

wicca magic

“Ezer és egy oka van ennek. De mivel elég gyakori kérdés, ezért ideje lesz összefoglalnom.
Számos faktor van egy varázslat sikertelensége vagy sikeressége esetén. Ilyenek például az akaraterő, vizualizáció, Hold vagy bolygó befolyása, mágikus megfelelések, csak hogy néhányat említsek.
Ha rosszul működik a varázslatod, ha az energia nem túl erős, ha az időzítés rossz, ha valami más erősebb erő dolgozik (például más boszorkány/varázsló ellenvarázslata) ellened, elég esélyes, hogy a varázsmunkád elbukik, vagy minimum meggyengül/késlekedik.
És természetesen nem minden varázslat működik mindenkinek ugyanúgy. Van, aki bizonyos varázslatokban jobb, van, aki szintén másokban. Általában jól át kell gondolni a varázslatot, megtekinteni minden opciót, hogy a mágikus energiák kiválóak legyenek a varázshasználó és a varázslat között.
Néhány varázslat jobban működik másoknál, s ha több energiát is fektetsz egy varázslatba, akkor nagyobb esélyed lesz a sikerre. Tehát, ha a mágikus munkád bármilyen személyes ügyet tartalmazna, amely iránt erős érzelmeket táplálsz, jobb, ha te dolgozol, s nem más a cél érdekében, mert más varázsló/boszorkány nem tudja ugyanazt az erőt hozzákötni, nincs meg az a személyes érzelmi erő mögötte.
Emlékezz arra, hogy mások varázslataiban erő lakozik, a személyes energiáik ott lapulnak a szavakban, ötleteikben. Néha kompatibilis vagy ezekkel, néha csak energiát von el tőled. Néha negatív energia lesz csak az eredmény.
Ha nem is sikerül a varázslat, meg kell fontolnod azt is, ahogy fent említettem, hogy erősebb dolgok dolgoznak annál, hogy te megvalósíthasd a célod.
Van úgy, hogy az Istenek úgy gondolják, nem ez a megfelelő alkalom. Vagy éppen a varázslat sikertelenségével számodra akarnak tanítani valamit. Van, hogy valami más entitás szól közbe, ezt magadnak kell kivizsgálnod, s ha lehet elűznöd.
El is ronthatod a varázslatot, hisz sok tényező függ a sikeressége. Következőleg pontosabban kell fogalmaznod, jobb időt kell választanod, jobban követni az összetevőket, jobban koncentrálni a célodra.
Nem kell elkeseredni egy-egy kudarc után. Hisz túl egyszerű lenne, ha minden varázslatunk sikerülne. Nem tanulnánk semmit, s bárki kénye-kedvére játszhatna akár velünk is.”

 

Written on július 11th, 2015 , Egyéb

Comments are closed.

Mágia és boszorkányság is proudly powered by WordPress and the Theme Adventure by Eric Schwarz
Entries (RSS) and Comments (RSS).

Mágia és boszorkányság

WICCA Hitvilág