“Amióta ember él a földön a kövek is jelen vannak. A kövek hordozzák a földön a tudást. A tudást mindig átadják az embernek, olyan mértékben amennyire megengedjük Nekik. Mélységesen tiszteletben tartva a szabad akarat törvényét Egy másik dimenzió gyermekei ők. Végtelen szeretettel szeretve vannak itt értünk. Nincs kezük, és lábuk mégis elmennek ahhoz az emberhez, akihez tartoznak, akinek szüksége van rájuk. Ha megbecsüljük Őket, ha kommunikálunk velük, ha szeretjük Őket, akkor segítenek nekünk helyreállítani önbecsülésünk, önértékelésünk. Gyöngéden kiigazítják az általunk eltorzított energiánkat a sajátjuk mintájára, hiszen az övéké tökéletes, megbonthatatlan. Elme és tudattisztítók. Kitágítják felfogóképességünket. A felismerések, a rádöbbenések katalizátorai Ők. A segítségükkel rádöbbenünk, mi miért történik velünk. Partnerek a változásban is, mert ha végre változtatni akarunk, megadják a bátorság erejét, és segítenek megtenni az első lépést. A változás folyamatában támogatnak, erőt adnak. Ha kérdezünk kitisztítják a válaszcsatornáit, hogy biztosan meghalljuk, megkapjuk azt. Teszik ezt olyan mértékben, hogy akár feláldozzák magukat értünk. Ha egy általunk szeretett kő eltörik, feláldozta magát, hogy mi ne sérüljünk. Vagy egy baleset, vagy egy betegségből váltott meg bennünket. Illik megadni Neki a végtisztességet. Adjuk vissza Földanyának, temessük el Őt. Ennyit megérdemelnek. Utána kell szerezni egy másikat helyette. Társas lények, szeretnek többed magukkal együtt lenni. Ha egy emberhez eljut egy kő, rövidesen követi a többi. Mindig támogatják egymás energiáit a mi javunkra. Ezért bátran hordozzunk magunkon többfélét is, mert intenzívebben zajlik a gyógyulásunk a segítségükkel. Mindig a kő választja ki az embert, mert Ők tudják a vonzás törvényét, és tökéletesen alkalmazzák, illeszkednek a miénkbe. Értünk vannak itt. Átadni nekünk önmagukról a tudást, hogy végre önmagunkra ébredjünk, hogy Istenek vagyunk!”

Adorján Zsuzsa

Az ásványok hidat képeznek az Istenek és az emberek között!

Az ásványok és az ember története több ezer éves múltra tekint vissza, azokra a korokra, amikor a Föld kincseit mind fizetőeszközként, mind pedig díszítésre használták. Minden kultúrában a kövek gyógyító erejének tudása a természetes gyógyítás szerves része volt. Emberemlékezet óta a nemes ásványokat szerencsehozó, védelmező és gyógyító kövekként használták.

Az ásványok gyógyító rezgései

Minden kő, hasonlóan a növényekhez, különböző frekvenciájú rezgéseket bocsát ki magából. Az emberi szervezet egyes szervei is sajátos frekvenciájú rezgéssel működnek, így a megfelelő szerveket a hasonló rezonanciájú kövekkel harmonizálhatjuk, gyógyíthatjuk. Olyan ez, mintha egy zenekarban a ritmuszavar miatt elcsúszott hangszert térítenénk vissza saját ütemébe, ami elengedhetetlen a harmonikus összhangzáshoz. A szervek egészséges rezonanciájának eltérését rossz közérzetként, betegségként éljük meg. A betegséget pedig okozhatja akár saját negatív gondolkodásunk, kellemetlen emlékképeink, energetikailag blokkolt környezetünk.
A kövek rezgései lelki síkon is hatékonyan működnek, és feloldják érzelmi gátjainkat, rossz beidegződéseinket, harmonizálják, kisimítják testi-lelki-
szellemi energiamezőnket.

Az ásványok használata

Hogyan válasszuk ki a megfelelő köveket?
Próbáljuk ki, melyik kőnek van számunkra kellemes tapintása, melyik indít el bennünk rögtön valamilyen érzést, gondolatot. A kő, amire éppen szüksége van szervezetünknek, általában felveszi kezünk melegét, ami hideg marad, az pillanatnyilag nem aktuális számunkra.

Marokkő:
A kézbe véve, a kéz reflexzónáin keresztül hatnak szerveinkre. Hordhatjuk zsebünkben a számunkra kedves követ, köveket, így az ember és a kő energiamezői eggyé válnak egész nap, és különösen sugárzóak lehetünk.

Csakraterápia:
A csakrák harmonizálását is végezhetjük féldrágakövekkel, úgy hogy a megfelelő követ a hozzá tartozó csakrára helyezzük, vagy csak nézegetjük, kezünkbe vesszük.

Elixír:
Készíthetünk gyógyító ásványvizet is, ha egy üveg vízbe dobjuk a számunkra megfelelő, kellőképpen megtisztított féldrágakövet, és benne hagyjuk néhány órát. A víz felveszi a kő rezgéseit, és ha megisszuk, a kő gyógyító rezonanciája a testünkre közvetlenül belülről hat.

Féldágakő fürdő:
Tehetjük a fürdővizünkbe is a köveket, a víz kristályszerkezete magába építi a kövek energiáját, és felerősíti hatásukat. Vigyázzunk, nehogy a lefolyó beszippantsa a fürdőzés végén kedvenc köveinket.

Masszázs:

Szép sima nagyobb darab féldrágakövekkel masszírozhatjuk is egyes testrészeinket, például talpunkat, hasunkat, hátunkat.

Ékszerek:
Évezredes hagyománya van a drágakövek testen való viselésének. A drágakövek, nemesfémek a díszítésen túl speciális rezgéseikkel, energiamezejükkel kapcsolatba lépnek az ékszert viselő aurájával, és összesimulva felveszik egymás rezonanciáját. Ezért lehetséges, hogy egy ékszer megőrzi viselőjének energetikai lenyomatát, és előfordulhat, hogy egy szerencsétlen sorsú embertől örökölt ékszer, vagy drágakő akár balszerencsét is hordozhat magában.
Az örökölt, de még a frissen vásárolt köveket, ékszereket használat előtt érdemes energetikailag megtisztítani. Ezt tehetjük oly módon, hogy egy kis edénybe szórt tengeri sóba helyezzük a követ, úgy hogy a só teljesen ellepje, és 24 órán át benne hagyjuk. A végén a követ, ékszert lemossuk, és a sót kidobjuk.

A kövek tisztítása:
A köveket rendszeresen ajánlott megtisztítani, hiszen magukba szívják az energiát, ami telítheti őket annyira, hogy saját sugárzásuk fénye elhalványulhat. Tegyük folyó víz alá minél hosszabb időre (min.5-10 perc) őket, és már csak egy lépés, hogy testünkben beinduljon a gyógyulási folyamat.

A tisztításra azért van szükség, mert minden kristály olyan, mint egy kis mikrochip, vagyis tárolja az információkat, így a betegségeket is. Ezektől, pedig minden alkalommal meg kell szabadítanunk őket ahhoz, hogy hatékonyan gyógyítsanak.

Meddig használjuk?
A kövek jeleznek, amikor már nincs rájuk szükségünk, elhidegülnek tőlünk,
vagyis érintésünkre és viselésükkor hidegek maradnak. Ilyenkor tegyük le, mert mint bármi mást, a gyógyító energiákat is túladagolhatjuk. A gyógyulás után tartsunk tíz nap szünetet, majd megelőzésként hordjuk magunknál marokkő formájában.

 Az egyes ásványok hatásai>>

Written on december 23rd, 2012 , Gyógyítás

Comments are closed.

Mágia és boszorkányság is proudly powered by WordPress and the Theme Adventure by Eric Schwarz
Entries (RSS) and Comments (RSS).

Mágia és boszorkányság

WICCA Hitvilág