A jövendölés megmutatja, hogy a dolgok jelenlegi állása szerint mi várható!

Az álomfejtésről

Az álomfejtés az utóbbi időben sokkal nagyobb teret kapott napjainkban, mint évekkel ezelőtt. Természetesen a középkorban is foglalkoztak sámánok, papok, jósok és boszorkányok jóslással és álomfejtéssel, aminek valós alapjai vannak. Az álmok és a benne lévő állatok, jelenségek és tárgyak utalni és üzenni akarnak, a visszatérő álmok pedig figyelmeztetnek is téged valamire.

Álomfejtéssel kapcsolatban keress bátran a 30/408-4484-es telefonszámon, vagy a Kapcsolat oldalon található elérhetőségeken!

Az álmaid – legyen csak egyről vagy visszatérőről szó – nagyobb hatással vannak az életedre, mint gondolnád! Amint azt Lackó Zsuzsanna álomfejtő is állítja, az álmok figyelmeztetnek, tájkoztatnak valamiről, jelenlegi állapotodból kiindulva még az önmegvalósításhoz is közük lehet. Az álmaid néha sokkal nagyobb hatással vannak rád, mint azt te magad is gondolnád. Vegyük példának csak azt, hogy egy kellemes álomból kelve mosolygósan, vidáman, pozitív lendülettel indulhat a nap, viszont egy rémálomból felriadva bizony sokáig benned motoszkálhat még az abból született feszültség, szorongás, aggodalom vagy nyugtalanság.

Álomfejtéssel kapcsolatban keress bátran a 30/408-4484-es telefonszámon, vagy a Kapcsolat oldalon található elérhetőségeken!

Álmaidból, a bennük rejlő üzenetekből azonban sokkal többet is kihozhatsz, mint hogy van mit mesélned egy kávé vagy tea mellett kollégáidnak a munkahelyen, vagy hogy morcosan, esetleg vidáman nyitsz be az irodába. Ha kicsit belemélyülsz, illetve odafigyelsz az álmokban rejlő üzenetekre, tudatalatti figyelmeztetésekre, akkor sokat segíthetnek abban, hogy teljesebbé váljék az életed.

Abban az esetben, ha reggel felkelsz és még emlékszel éjszakai álmaidra, vagy legalább néhány álomfoszlányra, akkor szerencsés vagy. Az álmok többsége furcsa, különös, szürreális, érthetetlen vagy teljesen horrorisztikus és megdöbbentő. Valószínűleg azon túl, hogy elmeséled, megnevettet vagy épp elrémiszt, különösebben nem is foglalkozol velük, és a nap eseményeivel szépen lassan elhomályosodnak tudatodból, emlékezetedből az álombéli eseményeket. Pedig ha az álombeli történések mögé néznél akár egy kicsikét is, akkor sokszor olyan utalásokkal, figyelmeztetésekkel, jelzésekkel találhatnád szemközt magad, amelyek egy pillanat alatt segítenének megoldani egy-két aktuális problémádat, gondodat. Érdemes rendszeresíteni álmainkat egy füzetben, minden reggel felírni, hogy mit is álmodtunk előző éjjel, máramennyire emlékszünk.

Álomfejtéssel kapcsolatban keress bátran a 30/408-4484-es telefonszámon, vagy a Kapcsolat oldalon található elérhetőségeken!

Az álomnapló első sorban számodra fontos, mert így a saját problémáid megoldására kaphatsz választ, ha kicsit szétnézel az események között és meglátod bennük az összefüggést. Dr. Tarr Lajos parapszichológus véleménye szerint is, ha időd engedi, mindenképpen érdemes tanulmányoznod az álomnaplód lejegyzéseit, ugyanis saját tudatalattid képei vetítődnek ki az agyad úgynevezett mozivásznára, és emellett olyan problémákkal is szembesítenek/ szembesíthetnek, melyeket nem akarsz vagy nem mersz észrevenni az életes kicsi gondfelhőiben. Egy kis gyakorlással sok olyan információ halászhatsz ki az álmaidból, melyeket ha figyelembe veszel, és megtalálod a mindennapokban is, akkor kiegyensúlyozottabb életet élhetsz, mert segít abban, hogy tisztába kerülhess életfelatadottal, az életed céljával.

A szimbólumok jelentése

A szimbólumok jelentését megnézheted bármelyik Álmoskönyvben (javaslom Krúdy Gyula népszerű Álmoskönyvét, mely hosszú évek kutatásán alapszik, és amelyre sok más szerző Álmoskönyve is épül). Először írd le az álmot teljes egészében és minél részletesebben, ahogy az álmodó visszaemlékszik rá. Lehetőleg minden felmerülő színt, számot és egyéb momentumot is bele kell írni. Ezt követően az összes olyan szót külön kell szedni, amely valamiféle jelentéssel bírhat. Fontos, hogy a szavak sorrendjét az álom leírásának sorrendjében tartsuk meg. Ezután minden fontos szót a jelentésük szerint kielemzünk. Ahogy minden jóslásnál, itt is használhatjuk a megérzéseinket, a belső sugallatainkat, az intuíciót. Sőt, kell is hogy használjuk! A szavak kielemzése után sorrendben végigolvassuk a jelentéseket, akár többször is egymás után, amíg kialakul a tényleges mondanivaló. Ezután készíthetjük el az tényleges elemzést.

Álomfejtéssel kapcsolatban keress bátran a 30/408-4484-es telefonszámon, vagy a Kapcsolat oldalon található elérhetőségeken!

Sok sikert kívánok!

Written on február 19th, 2012 , Jövendölés

Comments are closed.

Mágia és boszorkányság is proudly powered by WordPress and the Theme Adventure by Eric Schwarz
Entries (RSS) and Comments (RSS).

Mágia és boszorkányság

WICCA Hitvilág