A jövendölés megmutatja, hogy a dolgok jelenlegi állása szerint mi várható!

Mi az a Boszorkánytükör?

A Boszorkánytükör valójában egy fekete vaktükör, mely házilag is elkészíthető. Használata és tárolása megegyezik a Kristálygömbével, és ugyanazt a célt szolgálja: a figyelem összpontosítását támogató segédeszköz. Akárcsak a Kristálygömbben, a Boszorkánytükörben is a saját belső erőnk kivetüléseit látjuk, tehát a képek nem a tükörben keletkeznek, hanem bennünk.

A Boszorkánytükör elkészítése

Torzításmentes, hibátlan terpentinnel zsírmentes üveglap egyik oldalát teveszőr ecsettel háromszor lefestjük. A bevonathoz legjobb aszfalt alapú festéket használni, ami a fényt egyáltalán nem engedi át. (Legegyszerűbb szórófejes palackban kapható fekete zománcfestéket használni.

Festés és száradás után következhet a keretezés. A keret alakjának nincs jelentősége, lehet kerek, ovális, négyzet alakú vagy sok szögletű is. Olyan széles legyen, hogy néhány rávésett rúna, jelkép, valamint az Úr és az Úrnő neve elférjen rajta.
A boszorkánytükröt elkészítése után felszentelhetjük, ezzel nagyobb mágikus energiát adva neki. Használaton kívül a boszorkánytükröt is meleg, puha anyaggal takarjuk, és telihold fényével tölthetjük fel.

Written on február 19th, 2012 , Jövendölés

Comments are closed.

Mágia és boszorkányság is proudly powered by WordPress and the Theme Adventure by Eric Schwarz
Entries (RSS) and Comments (RSS).

Mágia és boszorkányság

WICCA Hitvilág