Egyiptomi varázslat, amely távol tartja otthonodtól a rossz szellemeket.

Az egyiptomiak fenntartás nélkül bíztak a mágia erejében. Hieroglifák arról szólnak, hogy: „A szó teremtett minden dolgot: mindent, amit szeretünk és gyűlölünk, a létezés teljességét. Semmi sem volt azelőtt, mielőtt tiszta hangon kimondtuk volna a szót.” A varázslatot végrehajthatod a magad érdekében, vagy családtagjaiddal együtt a família javára.

Szükséged lesz: Illóolajra és sóra; rozmaringra, zsályára és olajbogyóra; egy edényben forrásvízre; egy hosszú fehér szalagra.

A rituálé megkezdése előtt minden résztvevőnek meg kell fürödnie. A fürdővízbe önts hét cseppet kedvenc illóolajodból, és tegyél bele egy teáskanálnyi sót, az örökkévalóság és a halhatatlan élet jelképét. Oszd négyfelé a rozmaringágacskákat, a zsályaleveleket, és az olajbogyót, majd tedd le a lakás négy sarkába. Lassan önts forrásvizet egy edénybe, és ujjheggyel spriccelj szét némi vizet a lakás minden helyiségében. Mindazok, akik részt vesznek a rituáléban, álljanak körbe a maradék víz körül. Tekerd körül a szalagot a résztvevőkön, majd forogjatok az óramutató járásával megegyező irányban, és mondjátok a következőt:

Ki ide belépsz, ne legyenek rossz érzéseid,

Szent füvek fölött mondom ki e szavakat,

Melyeket elhelyeztünk a lakás négy sarkában,

És minden szobát meghintettem szentelt vízzel.

Ne kísértsen itt egyetlen szellem sem.”

Written on február 2nd, 2012 , Egyéb

Comments are closed.

Mágia és boszorkányság is proudly powered by WordPress and the Theme Adventure by Eric Schwarz
Entries (RSS) and Comments (RSS).

Mágia és boszorkányság

WICCA Hitvilág