A jövendölés megmutatja, hogy a dolgok jelenlegi állása szerint mi várható!

Az inga definíciója hivatalosan egy merev test a középpontján kívüli vízszintes tengelyre való felfüggesztése. Jósláshoz igazából bármilyen felfüggesztett súly alkalmas, mely egy 10-35 cm-es szálon lóg.

Inga jóslással kapcsolatban keress bátran a 30/408-4484-es telefonszámon vagy a Kapcsolat oldalon található elérhetőségeken!

Az Inga kiválasztása

Az ezoterikus boltokban sokféle ingát lehet kapni. Hagyjuk, hogy tudatalattink válassza ki a legmegfelelőbbet: azt, amelyik szinte felkínálkozik, hogy elvigyük.
Súlya tetszőleges, az ideális 14-35 gramm között van. A lényeg, hogy a saját lendülete vigye, és ne téríthesse el se huzat, se a kérdező lélegzetvétele.
Anyaga sokféle lehet: a mérőóntól a rézen át a különféle nemesfémekig, kristályokig bármi. Sőt, az utóbbi időben már készítenek rézzel kombinált faingát is, aminek a közepe üreges, hogy a megválaszolandó kérdést egy pici papírra felírva bele lehessen tenni.

A függesztő szál lehet cérna, hajszál, arany- vagy ezüstlánc. Alapszabály: minél nehezebb az inga, annál hosszabb zsinórra van szükség. 10-12 centinél ne legyen rövidebb, 30-35 centinél ne legyen hosszabb.

Inga jóslással kapcsolatban keress bátran a 30/408-4484-es telefonszámon vagy a Kapcsolat oldalon található elérhetőségeken!

Az inga anyaga nem befolyásolja a választ, de jó, ha hozzád illő anyagot választasz. Érdemes olyan ingát vásárolnod, ami harmonizál a születési csillagjegyeddel.

Kos (III. 21.–IV. 20.): rubin, tűzopál – vas
Bika (IV. 21.–V. 20.): rózsakvarc – réz
Ikrek (V. 21. –VI. 21.): karneol, borostyán – ón
Rák (VI. 22.–VII. 22.: gyöngy, smaragd – ezüst
Oroszlán (VII. 22.– VIII. 23.): smaragd, gyémánt – arany
Szűz (VIII. 24.–IX. 23.): jáspis – fehér arany
Mérleg (IX. 23.–X. 23.): akvamarin – réz
Skorpió 
(X. 24.–XI. 22.): topáz, vörös korall – acél
Nyilas (XI. 23.–XII. 21.): zöld ónix – cink
Bak (XII. 22.–I. 19.): fekete korall, türkiz – ólom
Vízöntő (I. 20.–II. 20.): zafír – ólom, platina
Halak (II. 21.–III. 20.): ametiszt – cink, ezüst

Az Inga megtisztítása

Az ingázás energiamunka, így előtte meg kell tisztítani az eszközt mások energiáitól. Az üzletben már valószínűleg sokan megnézegették, esetleg meg is tapogatták. Ha be van csomagolva, gondolj arra, valaki hozzányúlt, mielőtt a dobozba tette! Ha féldrágakőből készült, tedd sós forrásvízbe egy éjszakára, vagy tartsd folyóvíz alá legalább öt percig! A fém ingát saját tested energiájával is megtisztíthatod: képzeld el, amint söprő mozdulatokkal szó szerint eltávolítod róla a rátapadt energiákat. Majd vedd a kezedbe, és képzelt el, hogy friss, gyógyító erővel telik meg. Ezentúl kis zsákban vagy dobozban tartsd, akár egy ékszert.

Inga jóslással kapcsolatban keress bátran a 30/408-4484-es telefonszámon vagy a Kapcsolat oldalon található elérhetőségeken!

Jóslás az Ingával

Használat előtt zárjuk a tenyerünkbe legalább 10-20 percig, hogy felvegye testünk rezgését, és átjárja az ingát is az energiánk. Az inga használata nagyon egyszerű, bárki elsajátíthatja. Fontos azonban, hogy add meg magadnak a kellő időt a ráhangolódásra és arra, hogy megkapd kérdésedre a választ.
Először ülj le, és tanuld meg megtartani. Vedd egyik kezed mutató és középső ujja közé, segít, ha a láncon van egy kis golyó. Könyöködet emeld ki, ne támaszkodj vele a térdeden vagy az asztalon. Figyelj rá, hogy az inga szabadon mozoghasson, a láncon ne legyen csomó és ne legyen megtekeredve sem. Ezután kérd, hogy mutassa meg az “igen” választ. Előfordulhat, hogy köröket ír le, a mozgás jellegét és irányát is jól jegyezd meg. Majd kérj egy “nem” választ, és figyelj. Jól jöhet, ha egy “talán” lehetőséget is beiktatsz, hiszen sokszor azért nem jön válasz, mert a kérdés egyszerűen nincs eldöntve. Ezek után már tudod, mit jelez neked mozgásával.
Először tegyél fel olyan kérdéseket, amikre jól tudod a választ. Kérdezz rá a nevedre, háziállatod korára, gyerekeid számára, a lényeg, hogy eldöntendő, igen-nem (esetleg talán) választ kaphass (például: “a kisebbik lányom öt éves?”) Mi értelme ennek? Az elején jobb nem tapogatózni a sötétben, hanem megtapasztalni, hogyan üzen az inga. Amikor már magabiztosan olvasol a válaszokból, jöhetnek a komolyabb kérdések.
z inga anyaga befolyásolhatja mozgását. Minél nehezebb a súlya, annál lassabban forog. Alakjuk is eltérő: lehet hegyes, hengerszerű vagy gömb, minél hegyesebb, annál pontosabban mutatja a választ. Próbálkozhatsz házi készítésű ingával is: egy láncra húzd rá kedvenc gyűrűdet, és már kész is! Használat előtt ezt is mindig tisztítsd meg.

Inga jóslással kapcsolatban keress bátran a 30/408-4484-es telefonszámon vagy a Kapcsolat oldalon található elérhetőségeken!

Az Ingatábla

Az ingával kiderítheted, melyik féldrágakő illik hozzád, milyen gyógynövény csillapítja leginkább panaszaidat, kivel állsz karmikus kapcsolatban, vagy éppen milyen szín hatna rád aznap a legjobban. Ehhez rajzolj kör alakú ingatáblát. Egy kartonra kerüljön egy kör, amit egyenlő cikkekre osztva, máris kategóriákat alakíthatsz ki (pl. rózsakvarc, hegyikristály, ametiszt vagy kamilla, hársfa, borsmenta stb.). Tedd fel a kérdésed úgy, hogy az inga pontosan a kör közepe fölött legyen, majd figyeld, meg, milyen irányban mozdul el. Ennyire egyszerűen olvashatsz a jelekből!

Inga jóslással kapcsolatban keress bátran a 30/408-4484-es telefonszámon vagy a Kapcsolat oldalon található elérhetőségeken!

Tanácsok

Bármilyen könnyű is az ingázás, egyszerűbbé teszed az életed, ha betartasz néhány alapvető szabályt.

– Egyszerű és ne hosszú, összetett mondatokkal kérdezz. (Pl.: “Ha azt mondja, XY, alkalmaz erre az állásra, de nekem nem elegendő az összeg, amit felajánl, tegyem szóvá?” Helyette: “Elég pénzt fog adni?” (Nem.) “Szóljak neki emiatt?” (Igen.) Ha nehezedre esik megfogalmazni a kérdést, írd le, és lépésről lépésére tömörítsd.

– Egy mondatban mindig csak egy kérdés szerepeljen, különben nehézkesen kapsz választ.

– Koncentrálj arra, hogy a pontos választ akarod megkapni, nem pedig azt, amit látni szeretnél. Így nem befolyásolod az ingát. Ha úgy érzed mégis, kérd meg a barátnődet, hogy segítsen, és ingázzatok egymásnak.

Written on február 19th, 2012 , Jövendölés

Comments are closed.

Mágia és boszorkányság is proudly powered by WordPress and the Theme Adventure by Eric Schwarz
Entries (RSS) and Comments (RSS).

Mágia és boszorkányság

WICCA Hitvilág